Ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Γεώργιος Τζαβάρας συνεχίζει τις προγραμματισμένες συναντήσεις του με στόχο την προώθηση των έργων που ήδη εκτελούνται στον Δήμου Ορχομενού και παράλληλα οργανώνει τις επόμενες στοχεύσεις σε νέες χρηματοδοτήσεις και νέα έργα.

Επίκεντρο του ενδιαφέροντός τους αποτελούν οι υποδομές στον αγροτικό τομέα,  καθώς ήδη εκτελείται η επέκταση του κλειστού κυκλώματος άρδευσης στα κτήματα που ανήκουν στον αναδασμό του Ορχομενού.

Για το λόγο αυτό συναντήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024 με τον  Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη, ο οποίος έχει στην ευθύνη την εκτέλεση αυτών των έργων, γνωρίζοντας ιδιαίτερα καλά την περιοχή του κωπαϊδικού πεδίου και φυσικά του Δήμου Ορχομενού.

«Είχα την χαρά να συναντήσω σήμερα ένα παλιό γνώριμο και διαχρονικό φίλο του Ορχομενού, τον Γεν. Γραμματέα του ΥΠΑΑΤ κ. Παπαγιαννίδη. Συζητήσαμε για έργα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του και εκτελούνται στον Δήμο μας, όπως η επέκταση του κλειστού κυκλώματος άρδευσης στον αναδασμό του Ορχομενού αλλά και για προσκλήσεις που θα ανοίξουν από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στο μέλλον. Τον ευχαριστώ για την συζήτηση και τη συνεργασία μας»,

δήλωσε με το πέρας της συνάντησής τους ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Γεώργιος Τζαβάρας.

 

Print Friendly, PDF & Email