Ο Δήμος Ορχομενού ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι το Κλειστό Κύκλωμα Άρδευσης θα λειτουργεί από σήμερα, Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024, όλο το 24ωρο.

Ο δήμος Ορχομενού ενημερώνει ότι για την ομαλή λειτουργία του αρδευτικού δικτύου σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που θέτει ο Κανονισμός Άρδευσης του δήμου Ορχομενού θα πρέπει όσοι κάνουν χρήση του δικτύου:

α) Να δηλώνουν έγκαιρα στον αρμόδιο υδρονομέα την πρόθεσή τους να ποτίσουν και να τηρούν το πρόγραμμα άρδευσης που θέτει ο υδρονομέας. Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τον κανονισμό ο κύκλος αρδεύσεως τελειώνει όταν ποτιστεί και το τελευταίο χωράφι και όχι κάτω από 15 ημέρες από το προηγούμενο πότισμα και

β) Να διαθέτουν δημοτική ενημερότητα, την οποία θα πρέπει να φέρουν μαζί τους και να την επιδεικνύουν στον υδρονομέα. Υποχρεούνται δηλαδή είτε να έχουν εξοφλήσει οφειλές από τέλη άρδευσης προηγούμενων ετών είτε να έχουν ρυθμίσει τις οφειλές τους και να μην έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές και σε κάθε περίπτωση να εξοφλούν τα τέλη εντός των οριζόμενων προθεσμιών.

 

Δήμος Ορχομενού

 

Print Friendly, PDF & Email