Αγώνες Ιππικής Αντοχής 2024 και Διεθνής Αγώνας CEI 1 και CEIYJ 1 στο Δήμο Ορχομενού

Ο Ιππικός Όμιλος Αυλώνα διοργανώνει και φέτος τον 6ο   Αγώνα Ιππικής Αντοχής 2023 και τον  Διεθνή Αγώνα CEI 1 και CEIYJ 1 στις εγκαταστάσεις του Βοιωτικού Ιππικού Ομίλου στο Κάστρο Βοιωτίας – Δημοτική Ενότητα Ακραιφνίας του Δήμου Ορχομενού, από τις 30 Αυγούστου έως και την 1  Σεπτεμβρίου 2024, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Ορχομενού και του Επιμελητηρίου Βοιωτίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό  από τις 10.00 το πρωί έως τις 3.00 το μεσημέρι και τις δύο ημέρες της διοργάνωσης.

Οι ιππικές  εγκαταστάσεις του ΒΟΙΟΤΙΚΟΥ ΙΠΠΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ  (VOIOTIA RIDING CLUB) βρίσκονται στην περιοχή του Κάστρου και προκειμένου να προσεγγίσετε αυτό το σημείο πρέπει:

Α)  Να ακολουθήσετε τις οδηγίες του GPS αφού αναζητήσετε  VOIOTIA RIDING CLUB  ή εναλλακτικά τις συντεταγμένες 38.5033799,23.1993501

Β)ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ :  Στην έξοδο 34 της ΠΑΘΕ (115 χλμ.) προς Κάστρο και Ορχομενό ακολουθείστε (αριστερά)  πινακίδες μεγέθους Α4 ( βελάκια με ένα φορτηγό).

Γ) ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : Στην έξοδο 34 ΚΑΣΤΡΟ-ΛΕΙΒΑΔΙΑ  . αριστερά πάνω από την γέφυρα της Εθνικής οδού και ακολουθείστε τις πινακίδες μεγέθους Α4 (βελάκια με φορτηγό).

 

«Ο Δήμος Ορχομενού υποδέχεται και φέτος μια πανελλήνιας και διεθνούς εμβέλειας διοργάνωση, αγώνες ιππικής αντοχής και διεθνούς αγώνες CEI 1 και CEIYJ 1, οι οποίοι έρχονται να αναδείξουν μια ακόμα θεματική αθλητική δραστηριότητα που έχει ως προορισμό την Δ.Ε. Ακραιφνίας. Η Κωπαΐδα, άλλωστε, από αρχαιοτάτων χρόνων ήταν τόπος όπου μεγάλωναν άλογα με ιδιαίτερη αντοχή και δύναμη, μια παράδοση που φτάνει ως τις μέρες και εξελίσσεται μέσα από απαιτητικές επενδύσεις και σύγχρονα ιπποφορβεία»,

δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Γεώργιος Τζαβάρας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του Ιππικού Ομίλου Αυλώνα κ. Γιώργο Δενδρινό στο 6944317632. 

 

Print Friendly, PDF & Email